10 de desembre 2013

Actualitat

Casa meva és casa vostra si és que hi ha cases dalgú


Després d'una parada tècnica necessària per diferents circumstàncies que ara no venen al cas, hi torno amb més ganes i més il·lusió perquè estic tenint feina a fer... dissenyar l'espai de la meva nova casa! bé qui diu casa diu piset..

Anem directes a la feina, aquest espai és un espai petit d'uns 55m2, amb un caire romàntic i antic però amb una sensació d'amplitud i lluminositat bastant generosa, gràcies als sostres alts que es troben a més de 3 metres d'alçada i a les finestres que fan gaire bé 2 metres.

Al entrar-hi et trobes amb una porta grossa antiga de fusta pintada blanca i amb uns vidres fins a mitja porta, li dona un rollete molt guai tant a l'entrada com al menjador que és cap a on s'accedeix.

Passada la porta l'espai està endreçat perquè hi ha un menjador gran amb una volta enorme al sostre i al fons podem veure dues portes una de la cuina, i l'altra la del lavabo. La porta de l'habitació la trobem a un costat del menjador al mateix costat que tenim la finestra que dóna pas al balcó.

Bé de moment només l'explicació perquè el pis encara està una mica desordenat de trastos de bricolatge, però queda pendent fer-les quan tot estigui més visible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada