21 de març 2015

Interiorisme

Reforma d'un pis a Barcelona

Casa Sal
Localització: Poble Sec, Barcelona.
Arquitectes: Nook Architects
Nook Architects treballa aquest espai rectangular de 3m d'ample i 19m de llarg, juntament amb el seu propietari, tenint molt en compte els seus hàbits i costums.
Primer van haver de solucionar les dificultats arquitectòniques de les que partien inicialment, un espai rectangular molt compartimentat, i el d'una terrassa en mal estat per la qual s'accedia a través d'una petita i estreta porta, a més a més de tenir en compte que l'altura era diferent la resta del pis.
Per al client la cuina havia de ser el cor de la casa, i partint d'ella es distribuirien la resta d'estances.
El paviment havia d'ajudar a minvar la sensació de les proporcions dels 3m d'ample,  resolt amb unes làmines de fusta grans col.locades a l'ample, amb un terra de rajoles hidràuliques, acosegueixien l'efecte òptic i ajuda a separar estances sense elements barrera que tanqui espais.
L'altura de la terrassa es resolt amb una gran finestra que deixa entrar llum natural, i un paviment que entra a dins del pis i que s'aprofita per posar-hi mobiliari d'emmagatzematge. 

Molt bona feina Nook Architects!

A Catalunya són freqüents aquets espais allargats, poc amples, on la llum només hi entra pels dos extrems més llunyans. I crec que és bon exemple aquesta solució/projecte, està molt ben aconseguit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada